Service en expertise met Van Lien noodverlichting

Service en expertise met Van Lien noodverlichting

Noodverlichting is essentieel voor de veiligheid van een openbare ruimte. Bij een stroomstoring is het belangrijk dat mensen een gebouw veilig kunnen verlaten. Goede verlichting voorkomt paniek, desoriëntatie en angst.  Professionele aanleg en onderhoud is daarbij gewenst. Noodverlichtingsspecialist.com werkt samen met verschillende bedrijven gespecialiseerd in noodverlichting. Zo richt Van Lien zich op noodverlichting tegen lage servicekosten.

Al 60 jaar specialist
Al ruim zestig jaar is Van Lien gespecialiseerd in noodverlichtings- en evacuatieoplossingen voor kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen, horeca, tunnels en parkeergarages. Tot hun uitgebreide aanbod behoort vluchtwegverlichting, vluchtwegaanduiding en veiligheidsverlichting voor centrale en decentrale installaties (armaturen), mobiele noodverlichting en centrale voedings- en monitoringssystemen.  Dit programma kenmerkt zich door kwalitatief hoogwaardig materiaal in de vorm van aluminium afwerkering. in een eigentijds en uniek jasje. Bij Van Lien Noodverlichting staan uw wensen centraal. Noodverlichtingspecialist.com en haar aangesloten bedrijven maken werken met noodverlichting voor u snel, gemakkelijk, veilig en duurzaam.

Vormgeving
Noodverlichting valt samen met het interieur. Van Lien noodverlichting vindt het belangrijk dat de sfeer van ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en kantoren behouden blijft. Noodverlichting dient pas op te vallen als het nodig is. Een interieurvoorbeeld is de Serenga, een onopvallende vluchtrouteverlichting in het plafond in de kleuren wit, zilver en zwart. Deze installatie wordt snel gemonteerd en is bovendien ENEC gekeurd. Daarnaast heeft Van Lien noodverlichting de zachte en ronde vormgegeven Horizon met subtiele lichtelementen, de modern industriële Indulux en multifunctionele nacht- en inbraakproducten voor u in de aanbieding. Zodoende heeft de vluchtweg geen donkere vlekken en biedt daarmee optimale veiligheid.

Veilig en duurzaam
Uw veiligheid staat bij Noodverlichtingspecialist.com centraal. Dankzij de specialistische kennis van Van Lien bent u verzekerd van een veilige evacuatie uit uw gebouw. Zij ondersteunen u met passie tijdens elke fase van het project, dat bestaat uit ontwerp, uitvoering, exploitatie en renovatie. Van Lien noodverlichting onderscheidt zich door zeer goede informatievoorziening, service op maat en de drang om te willen verbeteren. U ervaart direct voordeel dankzij gericht projectadvies tijdens de verschillende fases van het project. Zo heeft uw bouwproject in de beginfase een ideale start door het eenvoudig te installeren modulair materiaal en montage-instructies.

Onderhoud
Is de noodverlichtingsinstallatie eenmaal aangelegd is goed onderhoud van belang. Dit is zelfs wettelijk verplicht. Van Lien maakt onderhoud voor u gemakkelijker door decentrale monitoringssystemen. Deze verzamelen informatie van de installaties, rapporteren dit en voorkomen zo storingen of defecten in het systeem.

Duurzaamheid centraal
Bij haar projecten heeft Lien noodverlichting optimale veiligheidsvoorschriften, normering en duurzaamheid centraal staan. Het bedrijf heeft een compleet led programma dat maar liefst 62 % energiebesparing heeft! U verdient dit terug binnen een jaar. Daarnaast richt Van Lien zich in de renovatiefase op het gebruik van recycling en duurzame materialen. Haar duurzame gezicht kenmerkt zich ook door energiezuinige LED technologie en het ISO-9001:2008 certificaat.

De beste specialist
Noodverlichtingspecialist.com vindt u diverse installatiebedrijven die optimale veiligheid, duurzaamheid en service centraal hebben staan.  U kunt Van Lien noodverlichting vinden in Barendrecht. Op zoek naar specialisten in uw eigen buurt? Deze kunt u ook vinden op onze site.