Nieuw voor installateurs; keurmerk noodverlichting

Installateurs kunnen vanaf nu in aanmerking komen voor het keurmerk Noodverlichtingspecialist. Het keurmerk is speciaal voor installateurs die veilig en volgens de norm noodverlichting plaatsen en onderhouden. De Noodverlichtingspecialist ondersteunt installateurs bij het verkrijgen van nieuwe klanten, er ligt een grote kans bij noodverlichtingsonderhoud. Naast het keurmerk ontvangt de installateur een toolbox met onder andere kant-en-klare offertes en contracten. Installateurs kunnen zich aanmelden via noodverlichtingspecialist.com.

De Noodverlichtingspecialist is een landelijk dekkend netwerk van totaal 60 installateurs. Iedere deelnemende installateur heeft op deze manier als Noodverlichtingspecialist exclusiviteit in zijn regio.

Keurmerk

Het keurmerk Noodverlichtingspecialist draagt alleen professionaliteit en biedt nog veel meer voordelen. Klanten vragen via de website noodverlichtingspecialist.com plaatsing en onderhoud van noodverlichting aan. Deze aanvragen zijn voor de deelnemende installateur in de regio. De installateur ontvangt ook een toolbox. Hierin zit onder andere een kant-en-klare offerte, een juridisch gekeurd onderhoudscontract, een demo-armatuur van Van Lien en persberichten voor de lokale media. Ook kan de installateur deelnemen aan trainingen en cursussen over noodverlichtingsonderhoud.

Landelijke aandacht

Noodverlichting is in veel gebouwen de vergeten verlichting. De Noodverlichtingspecialist gaat hier verandering in brengen.

De inzet van de Noodverlichtingspolitie gaat hier een grote rol in spelen. Tijdens de Noodverlichtingsweken weet heel Nederland ineens waarom het onderhoud van noodverlichting zo belangrijk is.keurmerk (1)

Aanmelden

Aanmelden als specialist is eenvoudig. Dit kan via deze website noodverlichtingspecialist.com. De Noodverlichtingspecialist is ook aanwezig op beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs in Utrecht (29 september – 2 oktober).

Over de Noodverlichtingspecialist

Het initiatief met partners Checkmore, Rexel en Van Lien is opgezet om installateurs te ondersteunen bij de verkoop van noodverlichting en het onderhoud. Weinig noodverlichting voldoet aan de juiste eisen of wordt jaarlijks onderhouden. Hier ziet de Noodverlichtingspecialist een grote kans voor installateurs.