Beter bewust van het nooduitgang bordje

Beter bewust van het nooduitgang bordje

Stelt u zich eens voor: u bevindt zich in volledige duisternis, er is rookontwikkeling en paniek. Waar moet u heen vluchten? Een goed verlicht nooduitgang bordje is niet alleen verplicht, maar zelfs van levensbelang. Goed onderhoud is daarbij gewenst. Voor advies en onderhoud bent u bij een noodverlichtingspecialist aan het juiste adres.

24 uur per dag voor u klaar
De Noodverlichtingspecialist biedt meer dan alleen noodverlichting. Wij werken bijvoorbeeld samen met specialisten uit het hele land, die tegen lage prijzen onderhoud en installaties van bijvoorbeeld nooduitgang bordjes verzorgen. Bovendien kunt u vragen over veiligheid altijd stellen aan de specialist, die binnen 24 uur voor u klaarstaat. U kunt zich ook aanmelden als specialist, om in uw regio nieuwe klanten te werven.

Bewustwording rondom vluchtwegen en nooduitgang bordje
Daarnaast staat de maand oktober in het teken van de ‘Noodverlichtingsweken’. Deze landelijke actie trappen wij af op 1 oktober. Deze maand draait om bewustwording rondom noodverlichting. Zowel de werkgever, ondernemer als consument leert van alles over vluchtwegen en nooduitgangsbordjes. Een paar weken lang controleert de Noodverlichtingspolitie bedrijven in het hele land om hun veiligheid te controleren. Wanneer er sprake is van een veilige situatie, onder andere met goede verlichting en een nooduitgang bordje, levert dat een keurmerk op.

Controlebezoek
Wilt u weten of u noodverlichting in orde is? De Noodverlichtingspecialist is u graag van dienst door een controlebezoek te brengen aan uw bedrijf. Zorg ervoor dat veiligheid centraal staat in uw pand en kom op een lijst van goedgekeurde bedrijven. Het is mogelijk om u in te schrijven via een formulier. Zorg dat uw noodverlichting in orde is en kom bij u klanten in een goed daglicht te staan!