Waarom noodverlichting specialist worden?

 • Krijg nieuwe klanten

  De Noodverlichtingspecialist helpt u aan nieuwe klanten. Via deze website maar ook via andere kanalen. Onderhoudscontracten zijn dé manier om met klanten in contact te blijven. Naast noodverlichting kunt u bij de klant misschien nog wel meer werk uit gaan voeren.

 • De enige in uw regio

  Samen met 59 andere installateurs is het netwerk van Noodverlichtingspecialisten landelijk dekkend. U bent daarmee de enige specialist in uw regio met het keurmerk. Dit keurmerk kunt u zelf ook uitdragen op uw website.

 • Werk garantie

  Onderhoudscontracten zijn de garantie op jaarlijks terugkomend werk.

 • Meer dan 10 miljoen ongecontroleerde armaturen

  Een goede kans voor de installateur. Zoveel ongecontroleerde armaturen. Tijd voor actie. De Noodverlichtingspecialist helpt u hierbij.

Waarom de Noodverlichting specialist?

 • Waarom?

  De Noodverlichtingspecialist ondersteunt installateurs bij het verkrijgen van nieuwe klanten voor plaatsing en onderhoud van noodverlichting. De Noodverlichtingspecialist wil iedereen bewust maken van het belang van noodverlichting.

 • Ervaring

  Door onze jarenlange ervaring met het onderhoud van noodverlichting weet de Noodverlichtingspecialist precies hoe u noodverlichtingsonderhoud moet verkopen. De samenwerking in het netwerk maakt alle deelnemers specialist.

 • Meer dan noodverlichting

  Elke Noodverlichtingspecialist heeft exclusiviteit in de eigen regio. U bent voor bedrijven in uw regio het aanspreekpunt voor vragen over de noodverlichting. De aanvragen voor het onderhoud van noodverlichting worden door u binnen 24 uur beantwoordt. Door de onderhoudscontracten houdt u blijvend contact met uw klant. Wij zijn er van overtuigd dat u de overige elektrotechnische installatie ook binnen korte tijd in uw beheer heeft.

 • Sales-Toolbox

  Voor u als Noodverlichtingspecialist verzorgen wij een complete sales-toolbox waarmee we u helpen noodverlichtingsonderhoud te verkopen. De toolbox bevat onder andere, juridisch gekeurde contracten, kant-en-klare offertes en een demo-armatuur. Daarnaast krijgt u als Noodverlichtingspecialist korting op armaturen via onze partners.

Landelijke bekendheid door de noodverlichting specialist

 • Persberichten

  De Noodverlichtingspecialist genereert persberichten die opgepakt gaan worden door landelijke media om zo het belang van noodverlichting bekend te maken. Als Noodverlichtingspecialist krijgt u een kant en klaar persbericht die u kunt versturen naar lokale media. Door deze gezamenlijke inzet zal de Noodverlichtingspecialist en dus uw bedrijf een autoriteit worden op het gebied van noodverlichting.

 • Advertenties

  De Noodverlichtingspecialist gaat ook bekendheid krijgen door middel van advertenties. Online en offline wordt op verschillende plekken geadverteerd. Zo krijgt de Noodverlichitngspecialist en daarmee u als specialist meer bekendheid.

 • Onderzoeken

  Er wordt veel onderzoek gedaan naar noodverlichting en de controle hiervan. Met deze onderzoeken proberen wij de noodzaak van noodverlichting onder de aandacht te brengen.

 • Marketingacties

  De Noodverlichtingspecialist maakt jaarlijks verschillende acties die de specialisten in zijn regio kunnen inzetten. Dit zijn marketingacties, aanbiedingen en evenementen.

Speciale aanbieding!

Word nu voor minimaal 2 jaar Noodverlichtingspecialist en ontvang naast onze reguliere ondersteuning ook:

5 gratis armaturen!

Om jou als installateur een vliegende start te geven krijg je van ons 5 Prefix Led Continu Noodverlichtingsarmaturen van Van Lien met een totale netto waarde van ruim €500 !

Opleiding Noodverlichtingsdeskundige

Wij vinden dat het keurmerk Noodverlichtingspecialist moet betekenen dat onze installateurs alles van aanleg en onderhoud van noodverlichting moeten weten. Daarom ben je specialist!

Om je hierbij te helpen en te ontzorgen bieden we jullie het volgende aan:

Iedere Noodverlichtingspecialist mag 1 persoon uit zijn bedrijf bij ons de opleiding Noodverlichtingsdeskundige gaan laten volgen. Deze opleiding kost normaal gesproken €895 euro per deelnemer. Voor de Noodverlichtingspecialist zijn hier geen kosten aan verbonden en zit dit bij zijn lidmaatschap in.

Jouw medewerker wordt in 3 dagen klaargestoomd voor het pittige Cito-examen.

Actief!

Onderhoud van noodverlichting is noodzakelijk en verplicht! Aan jou de uitdaging om je klanten en de bedrijven en instanties bij jou in de buurt hiervan op de hoogte te brengen! Dit kan met behulp van onze Sales Toolbox en wij helpen je het hele jaar door met diverse marketingacties in jouw regio.

Meld je snel aan en ga direct aan de slag!